REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Dijete neka se Hviča zove!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.04.23. | 18:07

Bilo je samo pitanje vremena.

Talijanski mediji danas su objavili kako je u Napulju rođeno prvo dijete koje je dobilo ime - Hviča. Naravno, nije potrebno naglašavati po kome je dječak ime, Hviča Kvarchelija prvo je ime momčadi Napolija koja će uskoro postati novi talijanski prvak nakon više od 30 godina posta.

Hviča Kvarachelija je u Napoli stigao na početku sezone iz Dinamo Batumija za 11.5 milijuna eura. Dosad je u plavom dresu skupio 31 nastup, 14 pogodaka i 16 asistencija, a iako je u Napoli stigao kao igrač kojeg je TM cijenio na 15 milijuna eura, njegova tržišna vrijedost danas iznosi 85 milijuna eura.

Ni godinu dana otkako je stigao u grad podno Vezuva, Hviču se već krenulo povezivati s najvećim svjetskim klubovima. Navodno je Real Madrid spreman na ljeto ponuditi više od 100 milijuna eura, a budući da se sve glasnije priča i o transferu Victora Osimhena (Chelsea, Manchester United, PSG), lako je moguće da će De Laurentiis na samo dvojici igrača uprihoditi više od 200 milijuna eura.

Napoli je dosad osvojio dva naslova prvaka Italije (86./87., 89./90.) te je samo pitanje vremena kada će i matematički osigurati novi Scudetto. Do kraja sezone ostalo je 10 kola, a Napoli od svojeg prvog pratitelja Lazija danas ima 16 bodova više.

Ovog petka Napoli igra prvenstvenu utakmicu protiv Leccea u gostima, a prva utakmica ove dvije momčadi u sezoni 22./23. završila je bez pogodaka.



Tagovi

Hviča KvarachelijaNapoli

Ostale Vijesti