Diego Costa se vratio u Atletico, Chelseaju 65 milijuna eura odštete

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 21.09.17. | 14:46

Ovo mu je drugi mandat u klubu, ali ovaj put igrat će na novom stadionu.

Od ukupne cifre 55 milijuna eura ide odmah na račun engleskog prvaka, a 10 će biti isplaćeno kroz raznorazne bonuse. Chelsea je dugo čekao s ovom prodajom, nije im se žurilo, a na kraju su zaradili i sasvim pristojan iznos za igrača koji je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle sezone.

Zašto ga se Chelsea toliko želio riješiti nikome nije poznato, Conte ga je prekrižio i već od kraja prošle sezone znalo se da odlazi. Vraća se tako u klub iz kojeg je stigao na Otok i u čijem je dresu izgradio ime. U Atleticu je proveo četiri godine i postigao 43 prvenstvena pogotka.

Atletico će ga predstaviti sutra ili najkasnije u subotu na utakmici protiv Seville, a zbog povratka u crveno-bijeli dres odbio je bogate ponude iz Kine i Turske. Potpisat će ugovor na tri godine, ali on će vrijediti tek od prvog dana sljedeće godine.

Drugi je igrač kojeg će Atletico imati u 'frižideru' za sljedeću sezonu. Na posudbi u Las Palmasu igra im Vitolo kojeg su kupili od Seville, ali podsjećamo, nemaju pravo registracije igrača do kraja godine.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Diego Costa

Ostale Vijesti