Action Images
Action Images

Diego Costa potpisuje za novi klub za 1.500.000 eura po sezoni

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.02.21. | 11:30

Odbio je ponude iz Katara, Saudijske Arabije, Turske i Engleske.

Iskusni veteran Diego Costa trenutačno je najvrijedniji slobodni agent, njegove noge i u 33. godini procijenjene su na 12.000.000 eura, ali čini se kako neće još dugo biti bez ugovora. Navodno je sve dogovorio sa klubom svog djetinjstva Palmeirasom i poslije 15 godina vraća se u rodnu zemlju.

Robusni napadač u siječnju je raskinuo ugovor s Atletico Madridom, imao je ponuda sa svih strana kugle zemaljske, međutim odlučio se vratiti u svoj rodni grad Sao Paulo i potpisati za klub za koji je navijao kao dječak.

Palmeiras mu je ponudio dvogodišnji ugovor težak ukupno oko 3.000.000 eura poslije poreza, a Costa je nedavno viđen u Brazilu i očekuje se kako će svaki čas i službeno pristupiti brazilskom klubu.

Po odlasku iz Madrida pregovarao je s klubovima iz Turske, Katara i Saudijske Arabije, međutim srce ga je povuklo natrag doma. A i pare, naime, saudijski Al-Shabab je bio najbliži njegovom dovođenju, no nije mogao ispoštovati Costine ugovorne zahtjeve.

Bio je ponuđen i premierligaškim klubovima, a navodno mu je ugovor do kraja sezone nudio jedan od klubova iz topa šest na ljestvici, međutim taj se posao nije realizirao.


Tagovi

Diego CostaPalmeiras

Ostale Vijesti