Diego Costa o bivšem treneru: Presumnjičav je, ne bi izdržao ni sezonu u Realu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.04.20. | 09:21

Osebujni napadač nije štedio jednog od najboljih trenera današnjice.

Napadač madridskog Atletica, Diego Costa, u svojoj je karijeri radio s nekoliko istinskih trenerskih velikana. Najviše je vremena proveo pod Diegom Simeoneom na Wandi Metropolitano (i bivšem Vicente Calderonu), a igrao je i pod Joseom Mourinhom te Antonijom Conteom.

Upravo se na talijanskog stratega osvrnuo nekadašnji reprezentativac Furije. U intervjuu za ESPN otkrio je da je imao problema u odnosu s nekadašnjim strategom Juventusa i talijanske reprezentacije, dok su oboje bili u Chelseaju.

"Imali smo problema van travnjaka, iako mislim da je izvrstan trener. Nemam loših osjećaja kada je on u pitanju", rekao je Costa pa dodao: "Ipak, kako bi bio najbolji trener na svijetu, mora promijeniti ljudski aspekt u svom trenerskom pristupu. On je vrlo sumnjičav. Na primjer, mislim da u Real Madridu ne bi izdržao cijelu sezonu".

Danas 31-godišnji golgeter ovim je potvrdio ono što se zna već neko vrijeme, a to je da je Conte vrlo rigozoran u svom pristupu s igračima te da ima nizak stupanj tolerancije na eventualno iščašeno ponašanje.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Diego CostaAntonio Conte

Ostale Vijesti