Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Diamantakos odlazi iz Hajduka u Izrael

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.01.22. | 10:13

Grčki napadač je na izlaznim vratima Poljuda, trebao bi otići na posudbu do kraja sezone

Napadač Hajduka Dimitrios Diamantakos vjerojatno će ovog siječnja otići s Poljuda, izgledna je posudba u jedan izraelski klub, čini se da bi to mogao biti Hapoel iz Haife.

Grk je u Hajduku na marginama, teško da će se izboriti za minutažu u nastavku sezone pa sa zastupnicima traži rješenje koje bi mu omogućilo da se vrati u natjecateljsku formu. U prvom dijelu sezone upisao je samo osam nastupa uz odigranih tek 188 minuta, bez učinka. Nije se nametnuo ni kod trenera Gustafssona ni kod trenera Dambrauskasa, a najbolji trenutak polusezone bio mu je poništeni gol za 3:3 u gostima kod Slaven Belupa kada je sudac Jović smatrao da je napravio prekršaj u napadu prije postizanja gola.

Diamantakos je u Hajduk došao prije godinu i pol dana iz njemačkog St. Paulija, potpisao je unosan ugovor sve do ljeta 2023. godine, ali nije opravdao očekivanja. Ukupno je za Hajduk upisao 30 nastupa, od toga samo 14 u početnoj postavi, zabio je dva gola i imao dvije asistencije. Najnovija tržišna vrijednost po Transfermarktu mu je 350 tisuća eura, ali malo je zainteresiranih kupaca za njega pa je posudba najizglednija opcija. U Izraelu bi mogao dobiti više prilika, uskoro ćemo doznati ide li definitivno prema Hapoelu iz Haife.


Tagovi

Dimitrios DiamantakosHajdukizraelsko prvenstvoIzrael

Ostale Vijesti