Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Devetka Hajduka nakon prvijenca ove sezone: Bog je sve vidio i sad mi je vratio

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.05.21. | 08:47

Za U-21 reprezentaciju skupio je pet golova u 15 nastupa, dok mu je ovo bio drugi pogodak za Bile u 50. nastupu.

U ljeto 2019. godine, kad je stigao na Poljud, čelnici kluba vjerovali su kako su napravili odličan posao. Stigao je za svega 100 tisuća eura, što se u tad činilo kao sitniš uzmemo li u obzira da mu je tad tržišna vrijednost bila 800 tisuća eura. Ipak, Marin Jakoliš dvije godine kasnije nije opravdao velika očekivanja, baš kao ni 'tešku' devetku na svojim leđima.

Iako, krivica nije samo od njegova. Zašto je nekome palo na pamet da dečka od 21 godinu nakon nekoliko slabijih utakmica s mjesta središnjeg napadača prebaci na mjesto desnog beka i dalje ostaje misterija. Jakoliš je u Hajduku više utakmica odigrao na mjestu desnog beka nego središnjeg napadača. Nevjerojatno.

Istina, Šibenčanina nije htio gol, a koliko se zamjerio lopti vidi se i po tome što je u predzadnjem kolu 1. HNL postigao svoj prvijenac ove sezone. 27 nastupa, 1380 minuta, 15 utakmica započetih od prve minute i svega jedan pogodak…

„Utakmica je bila teška od početka. Znali smo da će Šibenik biti jak, čvrst. Prvo poluvrijeme je pripalo Šibeniku, ali znali smo kada uspostavimo našu igru da će biti bolje. U drugom dijelu smo se opustili i zasluženo došli do tri boda“, istaknuo je brzonogi napadač koji je baš u svojem gradu postigao prvi gol ove sezone.

„Dosta zasluge ide Stanku koji je dao odličnu loptu. Prije dva-tri mjeseca u Šibeniku je bila slična situacija. Bilo je zaleđe. Bog je sve vidio i sada mi je vratio“, dodao je Marin Jakoliš nakon čega je kratko najavio posljednju utakmicu u sezoni.

„Svaku utakmicu se pripremamo kao da je najvažnija i u svakoj idemo po tri boda. Tako će biti i protiv Lokomotive.“


Tagovi

Marin JakolišHNLHajdukNK Šibenik

Ostale Vijesti