Depayev propali transfer u Barcelonu: „Nažalost, određena pravila zabranila su transfer“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.10.20. | 09:26

Zvijezda Tulipana i Lyona ostaje u Francuskoj minimalno do ove zime

Nema čovjeka koji prati nogomet i sva zbivanja u 'tom' svijetu, a da nije upoznat s pričom da je Depay bio nadomak Barcelone.

Oni najosnovniji uvjeti kad je riječ o nekom transferu već su bili postignuti, 26-godišnji Nizozemac bio je zainteresiran, ali odjednom je priča naprasno stopirana:

„Istina, bilo je jako blizu“

Riječi su to Memphisa Depaya za nizozemske medije po porazu od Meksika u prijateljskom ogledu.

„Ne bih htio u detalje, ali nažalost određena pravila na neki su način zabranila ostvarivanje ovog transfera“, dodao je nekadašnji igrač PSV-a i Manchester Uniteda.

Prema španjolskim medijima, glavni faktor je bio limit za plaće u klubovima kojeg regulira i postavlja La Liga. Naravno, sve bi bilo drugačije da su uspjeli prodati (ili barem posuditi) Ousmanea Dembelea.

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas tvrdio je kako je posao propao zbog Barcelone:

„Predsjednik Barce, s kojim sam odradio nekoliko razgovora, nije vidio nikakvu soluciju kako da riješimo problem. Koeman ga je strašno htio, a i Memphis se puno prilagodio u ovom poslu“, istaknuo je uvijek kontroverzni predsjednik pa dodao:

„Jako razočaravajuće. Ne s naše strane, nego Barcelone. Ali, što je tu je, znam da će Memphis nastaviti davati sve od sebe za nas“


Tagovi

Memphis DepaytransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti