Dembele u 90. minuti donio bod Barceloni u ludoj završnici VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.11.18. | 22:41

Remi na Wandi Metropolitano.

Veliki španjolski derbi u 13. kolu prvenstva donio je veliko razočaranje, barem što se tiče prvih sat i deset minuta utakmice. Atletico Madrid i Barcelona su remizirali 1-1, a utakmica je bila izrazito nesadržajna.

Koliko je falilo 'akcije' najbolje opisuje podatak da smo prvi udarac u okvir gola – računajući obje strane – vidjeli u 77. minuti kada je u općoj uspavanci na Wandi Metropolitano brazilski napadač Diego Costa razbudio svoje navijače postigavši pogodak za 1-0. Bio je to prvi pogodak nekadašnjeg igrača Chelseaja ove sezone, ali došao je u, do sada, najbitnijem trenutku sezone.

Prije toga, igrači Barcelone igrali su rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudac Manzano je nakon konzultiranja s VAR-om presudio da od penala neće biti ništa. Utakmica se nakon pogotka rasplamsala, nizale su se prilike na obje strane, da bi potom Ousmane Dembele u 90. minuti zabio za izjednačenje na asistenciju Lionela Messija. Dodajmo da je Francuz u igru ušao tek deset minuta prije umjesto Arthura.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije nastupio zbog ozljede, dok je Nikola Kalinić cijelu utakmicu odgledao s klupe za pričuve Atletico Madrida.

Barca je ovim remijem zadržala prvo mjesto ljestvice s bodom prednosti ispred drugoplasirane momčadi Diega Simeonea, dok treća Sevilla ima dva boda i utakmicu manje.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ousmane DembeleDiego Costa

Ostale Vijesti