Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

Dejan Kuluševski više nije igrač Juventusa, odšteta iznosi 40 milijuna eura, a službena objava stiže u narednim danima

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 21:56

Sve je gotovo.

Nema još službene potvrde, ona bi trebala doći kroz koji dan, ali prema informacijama brojnih stranih medija izgleda kako je Juventus dogovorio prodaju Dejana Kuluševskog. Švedski reprezentativac ostaje član Tottenham u kojem je proteklih godinu i pol dana bio na posudbi uz mogućnost otkupa, da bi sada Pijetlovi aktivirali otkup njegovog ugovora za 40 milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kuluševski je kao 16-godišnjak stigao u Atalantu iz IF Brommapojkarna, sjajno je igrao u mlađim kategorijama, da bi onda seniorski iskorak napravio igrajući za Parmu gdje je bio na posudbi. U Torinu su bili toliko oduševljeni njegovim igrama da su s Božicom dogovorili transfer prije nego što mu je istekla posudba u današnjem talijanskom drugoligašu pa ga je tako Atalanta prijevremeno vratila u svoje redove i onda u siječnju 2020. prodala torinskom sastavu za 35 milijuna eura. Za prvu momčad Atalante Kuluševski je odigrao svega tri utakmice, ali je zato ostvario drugi najveći transfer u povijesti kluba…

U Torinu je igrao po principu toplo-hladno, a nakon samo godinu dana otišao je u Tottenham. U društvu Sona i Kanea Šveđanin koji podrijetlo vuče iz Sjeverne Makedonije je potpuno procvao, nedugo po dolasku postao je i miljenik navijača pa tako odluka Levyja da otkupi njegov ugovor nije iznenađujuća.

Njegova tržišna vrijednost iznosi 55 milijuna eura, a prema još uvijek neslužbenim informacijama s Tottenhamom je potpisao četverogodišnji ugovor.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dejan KuluševskiTottenhamJuventusLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti