David Villa ima novi klub, s bivšim suigračem stvara supermomčad

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 01.12.18. | 09:23

Vijest je službeno potvrdio napadač putem društvenih mreža.

Legendarni 37-godišnji David Villa završio je svoju avanturu u New York Cityju te je otkrio da neće produžiti ugovor s američkom momčadi. U nogometnim se kuloarima dosta nagađalo o tome da će se iskusni napadač vratiti u La Ligu i odigrati još jednu sezonu na najjačem nivou, ali sada je jasno da se to neće desiti.

Villa je na Twitteru otkrio da karijeru nastavlja u Japanu te je poručio da će ponovo zaigrati sa svojim bivšim suigračem i velikm prijateljem - Andresom Iniestom. Iako je imao ponude iz Europe na kraju se odlučio za daleki istok gdje će nastupati za Vissel Kobe.

Boje ovog kluba, osim Inieste, brani još jedna bivša zvijezda europskog nogometa - Lucas Podolski. Dolaskom Ville stvara se najzvučnija momčad na azijskom kontinentu i s nestrpljenjem očekujemo debi španjolskog golgetera. Detalje transfera još uvijek nije obznanio, stoga ćemo pričekati još neko vrijeme prije nego saznamo dužinu ugovora. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">My new club.<a href="https://t.co/jC8UcI6ZjI">https://t.co/jC8UcI6ZjI</a></p>&mdash; David Villa (@Guaje7Villa) <a href="https://twitter.com/Guaje7Villa/status/1068747008167632897?ref_src=twsrc%5Etfw">December 1, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(foto: Reuters)


Tagovi

David VillaAndres IniestaLukas Podolski

Ostale Vijesti