TIJEK UTAKMICE: Danska - Australija 1:1

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 21.06.18. | 15:02

Od 14 sati Danska i Australija igraju susret 2. kola skupine C na SP-u u Rusiji.

Australija - Danska 1:1

KRAJ! Australija i Danska remizirali su u drugom kolu skupine B. Danska sada ima četiri, a Australija jedan bod. Uskoro izvještaj.

88' - Prilike u završnici utakmice ze obje momčadi!

81' - Arzani je dobro prošao po desnoj strani, efektno je izbacio Sista, uputio loptu na peterac, ali nitko od Australaca nije uspio podmetnuti nogu.

79' - Još jedan pokušaj glavom, ovaj put Leckie gađa, ali daleko od vrata.

72' - Još jedan pokušaj iz daleka, ovaj put Danac Sisto cilja donji lijevi kut, golman je već bio svladan, ali lopta je prošla malo pored vratnice.

71' - Mooy je okušao udarac sa nešto više od 20-ak metara od gola, a lopta je prohujala tik pored 'spojnice' stative i grede.

68' - Schmeichel je bio nesiguran u istrčavanju na jednu visoku loptu, Leckie ubacuje u peterac, ali ispred Krusea čiste danski braniči.

61' - Izmjenjuju se napadi jedne i druge momčadi, ali bez izglednijih prilika pred golovima Ryana i Schmeichela.

54' - Sada su šansu imali Australci! Ubačaj je došao s lijeve strane, ali do lopte je ipak stigao prije branič Danske i za kratko raščistio situaciju pred svojim vratima.

51' - Odlična prilika za Dansku! Nakon solo-prodora Poulsena, lopta je došla do Sista koji puca sa desetak metara, ali pored gola.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme.

45+2' - Kraj prvog poluvremena.

41' - Eriksen je ubacio u iz jednog slobodnjaka, lopta je prošla šumu nogu, te se od igrača Australije odbila prema golu, ali vratar Australije, Ryan uspijeva ukrotiti loptu.

38' - IZJEDNAČENJE AUSTRALIJE! Mile Jedinak je, kao i u prvoj utakmici s Francuskom, golmana poslao u jednu stranu, a loptu u drugu za 1-1.

37' - Penal za Australiju! Nakon pregleda VAR snimke, sudac je dosudio jedanaesterac za Australiju, jer je Poulsen igrao, doduše nenamjerno, rukom nakon jednog skoka sa Leckijem.

30' - Dobra prilika za Australce! Probili su lijevu stranu obrane Danaca, povratna lopta na desetak metara od gola došla je do napadača Australije koji se spetljao i ne uspijeva uputiti udarac prema golu Schmeichela mlađeg.

24' - Dobra prilika za Dance! Dalsgaard je ubacio s desne strane, a Jorgensen sa pet metara glavom puca, ipak pored gola.

23' - Australci pokušavaju centaršutevima u šesnaesterac, ali Danci sve s lakoćom odbijaju. Rogic je pokušao dalekometnim udarcem ugroziti Schmeichela, ali udarac je bio izrazito slab i neprecizan.

15' - Danci kontroliraju utakmicu za sada, a Australija teško gradi prilike i ima problema kada im je lopta u posjedu u posljednjoj trećini terena.

7' - GOL ZA DANSKU! Jorgensen je primio loptu u protivničkom šesnaestercu, odložio je za Christiana Eriksena koji sa 10-ak metara zakucava loptu pod prečku za 1-0 vodstvo Danaca.

5' - Nakon početnog pritiska Danaca gdje su imali dva prekida i ubačaje u šesnaesterac Australije, 'Socceroosi' po prvi put izlaze u napad, a iz kornera Leckie gađa glavom iznad gola.

1' - Utakmica je počela.

Od 14 sati Danska i Australija igraju susret 2. kola skupine C na SP-u u Rusiji.

Danska - Australija (14 sati)

Uoči utakmice:

13:30 Danska i Francuska imaju po tri boda u skupini C, Peru i Australija nijedan.

13:00 Još se stignete okladiti na utakmicu Danska - Australija, učinite to ovdje.

12:45 Stigli su službeni sastavi za utakmicu. Danski izbornik zamijenio je jednog igrača u odnosu na utakmicu protiv Perua, a australski je poslao na teren isti sastav koji je minimalno poražen u prvom kolu.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Danska nogometna reprezentacijaAustralska nogometna reprezentacijaRusija 2018Svjetsko prvenstvo u nogometu

Ostale Vijesti