Dan je tek počeo, a Chelsea je srušio svjetski rekord u transferima

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.08.18. | 10:00

Veliko pojačanje.

Ostala su još dva dana prijelaznog roka u Engleskoj pa će sigurno danas i sutra biti mnoštvo zanimljivih i velikih transfera, a jutros je Chelsea već odradio jedan rekordan posao.

> Hrvatski maestro dolazi razigrati Bluese: Evo kako će izgledati Chelsea s Kovačićem (GRAFIKA)

Thibaut Courtois je na putu za Real, belgijski vratar nije trenirao s momčadi Chelseaja posljednja dva dana, pa je jasno da su na Stamford Bridgeu morali posegnuti za novim vratarom. Spominjalo se nekoliko imena, a na kraju se Chelsea odlučio na Kepu Arrizabalagu, 23-godišnjeg vratara Athletica iz Bilbaa.

>TEČAJEVI HUDDERSFIELD – CHELSEA 1. kolo Premier liga

O njegovom transferu pisalo se već jučer, a jutros je ugledni Telegraph objavio kako je Kepin dolazak gotova stvar. Chelsea je pristao platiti 80 milijuna eura, koliko iznosi njegova izlazna klauzula iz baskijskog kluba, a danas se očekuje i službena objava ovog posla.

> Bliži se kraju prijelazni rok u Premiershipu: Ovih 20 nogometaša engleski klubovi žele potpisati do sutra

Kepa će tako postati najskuplji vratar u povijesti nogometa. To mjesto je kratko držao Brazilac Alisson koji je ovog ljeta iz Rome prešao u Liverpool za 62,5 milijun eura, a do tada je na vrhu bio Gianluigi Buffon kojeg je Juventus daleke 2001. Parmi platio 52,88 milijuna eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Kepa Arrizabalagaprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti