Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Dambrauskas: "Nadigrali su nas u većem dijelu utakmice, imamo još tjedan dana pripremiti se za ozbiljan posao"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.07.22. | 21:43

Hajdukov trener prokomentirao je poraz u pripremnoj utakmici protiv Genta

Drugi poraz doživio je Hajduk na pripremama u Austriji. Prvi put je bio bolji rumunjski Cluj, a ovog puta belgijski Gent, dok su s njemačkim HSV-om remizirali. Nakon pretposljednje utakmice svoje viđenje dao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas.

„Ovo je tip utakmice koji možemo očekivati u Europi. Nadigrali su nas u većem dijelu utakmice, pogotovo u prvom dijelu. Griješili smo u obrani, prolazili su kraj nas, šutirali unutar šesnaesterca. Nismo uspijevali izaći u presing. Nismo uhvatili ritam. Kada nas Gent nije previše pritiskao u nastavku bilo je malo bolje, ali nismo odigrali dobro“, rekao je trener Valdas Dambrauskas nakon poraza od Genta.

Otkrio je i tko će igrati u sutrašnjoj utakmici s kojom će zaključiti austrijske pripreme.

„Igrači koji su igrali protiv Genta neće igrati protiv Kisvarde. Rasporedit ćemo minutažu. Igrači koji nisu igrali s Gentom, odradili su jutros trening i igrat će protiv Kisvarde. Imamo još tjedan dana da se pripremimo za ozbiljan posao.“

Cijeli susret u porazu od Genta odigrao je Filip Krovinović.

„Zaslužena pobjeda Genta, nemamo se što skrivati. Na svu sreću nije nikakvo natjecanje za tri boda. Teške su nam noge, ali i Gentu je isto tako. Čeka nas još utakmica s Kisvardom, neka mladi odigraju, dobije minute i pokažu da nam mogu pomoći tijekom sezone. Vjerujem da će sezona biti duga i svi će nam trebati. Okrećemo se utakmici s Dinamom, idemo dati sve od sebe u tjednu koji je pred nama. Glavu gore, život ide dalje“, rekao je veznjak Hajduka, a zatim dodao:

„Bolje izgubiti sada i vidjeti da nismo na pravoj razini, nego da nam se to dogodi kada krene sezona. Zato i postoje prijateljske utakmice, da jedemo travu i grizemo. Nažalost, to nismo pokazali protiv Genta. U utakmici superkupa protiv Dinama treba pokazati zube.“


Tagovi

Germanijak u Austriji s HajdukomValdas Dambrauskas

Ostale Vijesti