Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Dalić zbog ozljede ostao bez Oršića za Cipar i Slovačku

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.10.21. | 19:02

Vatreno krilo propušta listopadske utakmice

Dinamov krilni napadač i hrvatski reprezentativac, Mislav Oršić propustit će kvalifikacijske utakmice protiv Cipra i Slovačke zbog ozljede gležnja. Propustio je trening u utorak zbog bolnog gležnja, a dodatnim pregledima utvrđeno je da ne može biti spreman za predstojeće dvije utakmice.

Stoga je odlučeno da neće putovati s reprezentacijom na Cipar u četvrtak ujutro.


Izbornik Zlatko Dalić uoči ove dvije utakmice imao je dosta problema s ozljedama, a listi se sad pridružio i Oršić. Ranije je otpao vratar Ivica Ivušić, a zbog ozljeda su upitni Domagoj Vida i Josip Juranović pa je Dalić aktivirao pretpozive Simonu Slugi, Marinu Pongračiću i Duji Ćaleti-Caru.

„Nismo primili gol već neko vrijeme, moramo tako i dalje. Moramo biti disciplinirani, moramo paziti i na kartone. Puno je toga dobroga, ali moramo tako nastaviti jer nas u studenom čekaju teške utakmice. Neće biti lako, ali je komotnije kad su dvije utakmice u ciklusu, a ne tri. Prošli je ciklus bio jako naporan. Juranović i Lovren su igrali sva tri susreta, kasnije su se ozlijedili“, izjavio je Dalić uoči okupljanja.


Tagovi

Mislav OršićZlatko DalićHrvatska

Ostale Vijesti