REUTERS/Yiannis Kourtoglou
REUTERS/Yiannis Kourtoglou

Dalić: "Ja bih bio najsretniji da se Liga nacija ukine, a zvižduke nismo zaslužili"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.06.22. | 22:37

Ovi igrači su dali sve za Hrvatsku, previše su puta uveseljavali ovaj narod, ovu državu, toliko lijepoga su joj donijeli, ja prihvaćam odgovornost, prihvaćam kritike na sebe kao izbornika, ali ovi igrači nisu zaslužili zvižduke", oštro je započeo izbornik Dalić

Izbornik Zlatko Dalić obratio se medijima nakon odigranog remija na Poljudu u utakmici Lige nacija protiv Francuske. Svjetski prvaci i svjetski doprvaci odigrali su 1:1, a nakon viđenog na terenu, to se čini možda i najrealnije. Francuska je povela, a Hrvatska se vratila krajem susreta, točnije, u 83. minuti golom Kramarića i to iz penala.

"Zasluženo smo uzeli bod, možda smo mogli i više, ali dobro. Zahvaljujem navijačima koji su bili ovdje, osobito nakon onoga poraza. Moram ipak naglasiti jednu stvar. Hrvatska reprezentacija nije zaslužila zvižduke, pogotovo mi je žao što je to bilo u Slavoniji, u Osijeku. Stoga sam sretan čovjek da je ovdje bila ovakva atmosfera. Ovi igrači su dali sve za Hrvatsku, previše su puta uveseljavali ovaj narod, ovu državu, toliko lijepoga su joj donijeli, ja prihvaćam odgovornost, prihvaćam kritike na sebe kao izbornika, ali ovi igrači nisu zaslužili zvižduke", oštro je započeo izbornik Dalić pa prokomentirao igru svojih izabranika:

"Ja neću donositi sudove, mislim da su dečki dobro odradili posao, osobito jer su stigli nakon nekih svojih privatnih problema, transfera... Mene ova Liga nacija baš ne ide, ja bih bio najsretniji da se ona ukine. Dečki su dali sve od sebe, nekad to nije baš najkvalitetnije, ali želja je na nivou", smatra izbornik.

Martin Erlić novo je ime u našim redovima.

"Mislim da je Erlić odigrao jako dobru utakmicu. Htjeli smo zamijeniti Vidu da i Šutalo dobije priliku i dobit će ju. Msilim da Hrvatska ima fantastičnu zadnju linijiu. Vidi se da je Erlić naša budućnost, da je fantastičan igrač."

Slijedi Danska.

"Napravit ćemo sigurno promjene, Majer i Brekalo su recimo igrali već dvije utakmice, nećemo sada nikoga više pozivati, a nitko od ovih igrača neće odlaziti. Bilo bi i ružno da netko ode sada, sada je najljepše, a svi ovi dečki su izrazili želju da budu tu i da igraju."


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacijaZlatko Dalić

Ostale Vijesti