Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Dalić: "Dobili smo uvid što i kako neki igrači mogu, impozantno je ovako se vratiti, a greške ćemo popraviti"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.03.24. | 23:58

Izbornik je prokomentirao utakmicu s Egiptom

Hrvatski nogometni reprezentativci osvojili su ACUD kup koji se održavao u Egiptu, u finalnom susretu izabranici Zlatka Dalića svladali su domaćina s 4-2 (1-1).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bila je ovo druga međusobna utakmica Egipta i Hrvatske u povijesti. Premijerni dvoboj, također prijateljskog karaktera, završio je bez pobjednika 2:2. Oba pogotka za Egipat je postigao njihov današnji izbornik Hossam Hassan, dok su hrvatski strijelci bili Davor Vugrinec i Igor Cvitanović.

"Dobra utakmica, pobjeda, 80 tisuća ljudi, čast je da smo imali priliku nakon 12 godina doći tu. Rekli smo da je ovo teambuilding, mi smo ga napravili, ali znači nam i pobjeda. Krenuli smo malo lošije u utakmicu, nakon prekida primimo gol, ali smo bili bolji u nastavku, a drugo poluvrijeme možda malo slabije, ali iskoristili smo svoje šanse. Hvala dečkima na ovih 10 dana. Mi smo svi bili spremni za Abu Dhabi, a nitko nije ni riječ rekao o tome da idemo u Egipat, nitko se nije bunio, spremno su sve prihvatili, hvala im na tome", rekao je izbornik Milanu Stjelji s Nove TV.

Govorio je i koliko je bilo bitno vratiti se nakon početnog vodstva domaćina.

"Impozantno je vratiti se, imali su vratnicu nakon nekih naših grešaka, to je bilo malo neobično za nas, to ćemo popraviti, dobili smo uvid o nekim igračima što i kako mogu, veseli me da smo imali 25 igrača i da su svi bili spremni", zaključio je izbornik. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacijaegipatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti