Da se ubiješ zbog milimetra: Bivšoj zvijezdi Bayerna VAR poništio tri gola (FOTO/VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.12.19. | 11:20

Suigrač nekadašnjeg igrača Dinama nije mogao vjerovati što mu se događa...

Nogometaši Stuttgarta, za koje igra Borna Sosa, upisali su poraz na gostovanju kod Sandhausena rezultatom 2-1. Bilo je to u 15. kolu, što je unazadilo 'Švabe' u njihovoj borbi u drugoj Bndesligi. Sada se nalaze na trećem mjestu ljestvice s tri boda zaostatka za drugoplasiranim HSV-om i šest bodova za Arminijom Bielefeld – dva kluba koja zasad imaju izravan plasman u najviši rang.

Međutim, ova utakmica kod Sandhausena ostat će upamćena po nečem drugom. Naime, u dresu kluba iz grada Mercedesa trenutno igra bivši napadač Bayern Munchena, Mario Gomez, a njemu je u toj utakmici VAR poništio čak tri zgoditka.

Prvi je poništen zbog minimalnog ofsajda od nekoliko milimetara. VAR tehnologija je neumoljiva te je sudac opravdano poništio prvi gol.

Potom je uslijedio drugi, najatraktivniji na utakmici, da je naravno bio regularan. 34-godišnji golgeter zabio je efektno škaricama, ali ponovno su centimetri odlučivali.

Tu je bivši reprezentativac Njemačke potpuno poludio, raspravljao je sa sucem, ali ponovno – VAR ne poznaje osjećaje. Ali to nije bilo sve. Gomezu je poništen još jedan zgoditak, ponovno zbog zaleđa, a ovo se činilo kao 'najmanje' od sva tri. Ovdje jedva da možemo pričati o milimetrima, ali tehnologija ne laže. Gomez je nakon trećeg poništenog gola samo dignuo ruke u zrak i nasmijao se, vjerojatno pomislivši: „Dokad?“.

Milimetri i VAR su nekom majka, nekome maćeha, a Gomez je izjavio da je „mislio da će mu VAR biti prijatelj, ali za napadače se ispostavio kao prava katastrofa“.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Borna SosaMario Gomez

Ostale Vijesti