REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

„Da Messi ima Cristianovu radnu etiku, vjerojatno bi osvojio 15 Zlatnih lopti“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.03.23. | 12:24

Nekadašnji francuski reprezentativac i bivši igrač Monaca, Manchester Uniteda i Juventusa poznat je po 'dugom jeziku'.

Već pet godina Patrice Evra uživa u igračkoj mirovini. Poslije karijere koja je bila itekako uspješna nije odlučio ostati usko vezan uz nogomet, često se pojavi kao gost u nekom reality showu, ali ponekad zna raditi i kao stručni sukomentator ili kako to Englezi zovu pundit.

Ovih je dana gostovao na podcastu Rija Ferdinanda u kojem je prvo išao objasniti zašto je za njega Ronaldo najbolji svih vremena:

„Želim da svi shvate zašto uvijek kažem Ronaldo kad me pitaju on ili Messi. Nije to zato što je on naš 'brat' već zato što sam ja zaljubljen u njegovu radnu etiku. Da Messi ima Cristianovu radnu etiku, vjerojatno bi osvojio 15 Zlatnih lopti. Ponavljam, jednostavno volim ljude koji naporno rade, to je sve“, istaknuo je danas 41-godišnjak koji je oduvijek bio poznat po svom 'dugom jeziku'.

Ronaldo (38) je 1. siječnja kompletirao svoj prelazak u Al-Nassr nakon što je dobio otkaz u Manchester Unitedu, dok je Messi i dalje član PSG-a s kojim se bori za naslov prvaka u Ligue 1, ali ne više i onaj Lige prvaka nakon što je jučer Bayern bio bolji u uzvratu s 2:0 te je na taj način zaustavio Parižane u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju već u osmini finala.



Tagovi

Patrice EvraCristiano RonaldoLionel Messi

Ostale Vijesti