Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ćurićev potpis za Torpedo se odužio zbog problema s vizom, Stefan Simić poslao odbijenicu, Rak opet na meti Turaka

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.09.22. | 08:30

Stoper Hajduka zahvalio se Rusima na ponudi.

Odšteta od 400 tisuća eura ne djeluje kao nešto previše kad se zna da za uzvrat dobivate igrača kao što je Mario Ćurić. Dokazano HNL ime i talentirani središnji veznjak koji ima još puno mjesta za napredak već neko vrijeme nije na raspolaganju Damiru Čanadiju, a kao glavni razlog se navodi njegov transfer u ruski Torpedo.

Prvotne informacije govorile su kako je sve riješeno, ali… Vrijeme je prolazilo, a 'slike s dresom novog kluba' nigdje… No, to ne mijenja činjenicu da je dogovor postignut, a razlog zašto Ćurić još uvijek nije službeno predstavljen je problem s vizom. No, to bi se do vikenda trebalo riješiti, a uskoro bivša desetka Šibenika bi danas trebala odraditi i posljednju 'rundu' liječničkih pregleda.

Ćurić će u veznoj liniji imati pomoć od Mihaila Caimacova koji je nedavno stigao u moskovski Torpedo na posudbu uz mogućnost otkupa iz Slaven Belupa, a spomenutom dvojcu se stoper Hajduka Stefan Simić na kraju neće priključiti te se on zahvalio Nikolaju Kovardaevu na ponudi. Nakon Simićeve odbijenice, čelnici Torpeda okrenuli su se ka 25-godišnjem stoperu Čukaričkog Stefanu Šapiću.

Za kraj, spomenimo kako se u kuloarima navodi kako je Besiktas ponovno zainteresiran za Niku Raka. Veznjaka Narančastih se prije manje od godinu dana povezivalo s Barcelonom, Manchester Cityjem i Besikstasem, a iako se prvotna dva kluba više ne spominju, izgleda kako interes Turaka nije nestao.

No, kad bi u Besiktas stigao svako tko se njima povezivao, bila bi to uvjerljivo najbrojnija momčad svijeta. Oni su trenutno vodeća momčad Super lig, ljetos su dovodili sjajna pojačanja poput Allija, Tosuna, Weghorsta, Saissa, Gedsona Fernandesa i Rosiera pa je tako upitno kako bi se Rak nametnuo za minutažu kod Valeriena Ismaela. (I.A.S.)

HNL, 9. kolo

Petak, 9. rujna

Šibenik – Hajduk, 20.00

Subota, 10. rujna

Rijeka – Osijek, 18.30

Gorica – Dinamo, 21.05

Nedjelja, 11. rujna

Slaven Belupo – Istra 1961, 18.55

Lokomotiva – Varaždin, 21.05


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Mario ĆurićTorpedoStefan SimićNiko Rak

Ostale Vijesti