VIDEO: CSKA iščupao gigantski bod u sudačkoj nadoknadi, Porto nastavio s iživljavanjem!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.11.14. | 20:02

Prvi susreti dana odigrani su u Moskvi i Borisovu!

Veliki ogled E skupine Lige prvaka između CSKA Moskve i Rome završio je gotovo filmskim scenarijem! Susret je završio neodlučenim rezultatom (1:1) iako su Rimljani vodili sve do treće minute sudačke nadoknade.

Strijelac prvog pogotka bio je, naravno, Francesco Totti u 43. minuti utakmice iz fantastično izvedenog slobodnog udarca. Dodatnu težinu ovaj gol ima u činjenici što je Totti srušio svoj stari rekord i povisio ljestvicu najstarijeg strijelca u povijesti Lige prvaka na 38 godina i 60 dana.

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj su obje ekipe imale nekoliko izglednih prilika za zgoditak, a osobito valja istaknuti onu Džagoeva iz 88. minute. Ipak, završni presing urodio je domaćinima plodom te su postigli pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade nakon odličnoj ubačaja Vasilyja Berezutskog koji je utišao u mrežu Rominog vratara De Sanctisa.

Ovim su bodom i jedna i druga momčad ostale bodovno izjednačene nakon pet odigranih kola s po 5 bodova na kontu.

Još jedan poslijepodnevni susret igran je u Bjelorusiji. Domaći BATE doživio je još jedan potop, a ovog puta protiv Porta. Bivši prvaci Europe uzeli su glatku (0:3) pobjedu i tako nastavili gaziti grupom H.

Liga prvaka, 5. kolo:

Skupina E
CSKA – Roma 1:1(Berezutski 90+3'/ Totti 43')

Skupina H
BATE – Porto 0:3 (Herrera 56', Martinez 65', Tello 89')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Liga prvakaBATE BorisovPortoRomaCSKA Moskva

Ostale Vijesti