CSKA i Zenit uvjerljivo krenuli u novu sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.08.14. | 11:58

Zanimljivo i s puno golova. Tako bi se mogle opisati tri utakmice ruskog prvenstva odigrane u subotu.

Branitelj naslova CSKA je odlično otvorio sezonu pobijedivši na svojem terenu novog prvoligaša Torpeda. Doduše, u tome im je pomogao i crveni karton te jedanaesterac kojeg je u 33. minuti skrivio Rykov. Do tada su gosti iznenađujuće vodili i to preko Fomina koji je dao gol u 5. minuti. Kazneni udarac za CSKA je iskoristio Doumbia, a nakon toga su domaćini potpuno preuzeli inicijativu. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Panchenko je dao gol za 2:1, na 3:1 je povisio Aydov autogolom u 49. minuti, a za konačnih 4:1 gol je dao Vitinho sedam minuta prije kraja utakmice.

Još uvjerljiviji od CSKA su bili igrači Zenita. Oni su s 4:0 slavili u gostima kod Arsenala. Već u 9. minuti je bilo 0:1, a gol je dao Criscito. Devet minuta kasnije strijelac je bio Rondon, a brazilski napadač Hulk je u 36. minuti lijepim golom okrunio svoju dobru igru. Konačnih 0:4 postavio je Criscito svojim drugim pogotkom u 69. minuti.

Pet golova vidjeli su gledatelji utakmice Ural – Mordovia. Poveli su domaćini preko Manucarjana (6.), a onda je uslijedio preokret gostiju. Donald je u 13. minuti izjednačio, Vlasov u 45. doveo Mordoviu u vodstvo, a gol za 3:1 je u 73. postigao Lutsenko. Konačnih 3:2 postavio je Yaroshenko 4 minute prije kraja utakmice.

(Foto: Action Images)


Tagovi

CSKA MoskvaZenitTorpedoArsenal TulaUralMordovia

Ostale Vijesti