Crystal Palace prve golove zabio u velikoj pobjedi protiv Chelseaja, Bilić nije uspio sačuvati pobjedu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.10.17. | 18:09

Veliki kiks Bluesa!

Nevjerojatna priča u Londonu!

>>Očekujte (ne)očekivano: Liverpool propustio matirati United, De Gea spašavao Crvene Vragove

Nakon sedam utakmica u nizu gdje nisu postigli niti jedan jedini gol, muka Crystal Palacea je konačno završila, i to u protiv aktualnog prvaka Chelseaja! Zvuči nevjerojatno, ali pogodak Zahe u 45. minuti za 2:1 prvi je i zasad jedini gol koji je u osam kola postigao igrač Crystal Palacea. Drugi gol, onaj za 1:0 djelo je Azpilicuete, koji je postigao autogol. Brzo su se Bluesi vratili preko Bakayoka u 18. minuti, ali egal je trajao do pred sam kraj poluvremena. U drugom dijelu Chelsea nije uspio ni izjednačiti, stoga je nakon Cityja drugim porazom (0:1) u nizu uvelike kompromitirao šanse za vrh. Ovo im je već treći poraz u osam kola, čime su ostali devet bodova iza vodećeg Cityja na četvrtom mjestu.

A City se odvojio od prve pratnje, gradskih rivala Uniteda, u itekakvom stilu. Čak sedam golova su utrpali Stokeu u susretu s devet golova. Zabijali su Gabriel Jesus u 17. i 55., Sterling u 19. te Bernardo Silva u 79., David Silva u 27., Fernandinho u 60. te Leroy Sane u 62. minuti. Dva gola za barem malo blažu katastrofu Stoke je zabio preko Dioufa u 44. te autogolom Walkera u 47. minuti.

Slaven Bilić i njegov West Ham nisu uspjeli sačuvati vodstvo protiv Burnleyja. Teško gostovanje na Turf Mooreu počelo je itekako dobro za Čekićare. Već u 19. minuti Michail Antonio dovodi West Ham u vodstvo, ali ključni trenutak uz taj se za goste dogodio desetak minuta kasnije. Nakon što je u 25. minuti zaradio prvi, napadač Andy Carroll samo dvije minute kasnije dobiva i drugi žuti karton i ostavlja momčad više od sat vremena igre s igračem manje. West Ham se uspješno branio do 85. minute, ali je tada Chris Wood stupio na scenu i sa trećim pogotkom ove sezone donio bod Burnleyju za konačnih 1:1.

Tottenham je golom Eriksena u 47. minuti svladao Bournemouth za prvu ligašku pobjedu na Wembleyju, dok je Swansea sa 2:0 svladao Huddersfield kod kuće (Abraham 42., 48.). Kasnije igraju Watford i Arsenal.

Premiership, osmo kolo, rezultati:

Liverpool - Manchester United 0:0
Burnley - West Ham 1:1 (Wood Ch. 85'/Antonio 19')
Crystal Palace - Chelsea 2:1 (Azpilicueta 11' AG, Zaha 45'/Bakayoko 18')
Manchester City - Stoke 7:2 (Gabriel Jesus 17', 55', Sterling 19', Silva 27', 79', Fernandinho 60', Sane 62'/Diouf 44', Walker 47' AG)
Swansea - Huddersfield 2:0 (Abraham 42', 48')
Tottenham - Bournemouth 1:0 (Eriksen 47')

(Foto: Action Images)


Tagovi

Wilfried ZahaSlaven Bilić

Ostale Vijesti