Crni petak uranio: Bale ponuđen zainteresiranima za smiješnu cijenu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.09.20. | 20:22

Cijena transfera igrača neće biti puno veća od njegove trenutne godišnje plaće.

Nakon povratka nogometu poslije korona-stanke, Gareth Bale nema baš nikakvu ulogu u momčadi Real Madrida.

U zategnutim je odnosima sa Zinedineom Zidaneom već više od godinu dana, skoro je završio u Kini još prošlo ljeto, a ni on sâm ne pokazuje previše interesa za nogomet u ovom razdoblju. Baren ne u Kraljevskom klubu.

Igrao je svega 100 minuta u 11 utakmica u recentnom periodu, a bivši najskuplji igrač svijeta koji je stigao iz Tottenhama za 101 milijun eura, nije upisao ni gol ni asistenciju.

Klub i igrač samo čekaju priliku i način da se međusobno oproste, a prema Mundo Deportivu, na Santiago Bernabeu konačno su se odlučili riješiti Velšanina. Najviše iz razloga da ga maknu s platne liste s obzirom da mu je godišnja plaća golemih 17 milijuna eura.

Prema izvorima, Real je spreman pustiti Balea za bagatelnu cijenu od manje od 24 milijuna eura. Britanski Daily Mail tvrdi kako su engleski klubovi već stali u red, među kojima prednjače Manchester United i bivši Baleov klub Tottenham.

Prošle godine je 31-godišnjak već bio s jednom nogom u Kini, pregovori su došli u završnu fazu, no u zadnji je čas sâm igrač blokirao transfer iz obiteljskih razloga.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Zinedine ZidaneugovortransferiReal MadridKinaGareth Bale

Ostale Vijesti