Action Images
Action Images

Costa zatražio raskid ugovora u Atleticu, Simeone pronašao zamjenu na Čizmi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.12.20. | 16:37

Treba mu novi izazov.

Zastupnici Diega Coste i ljudi iz Atletico Madrida rade na što bezbolnijem sporazumnom raskidu ugovora u Atletico Madridu. Brazilski Španjolac želi izvući što više love i dobiti slobodne papire kako bi potražio sreću i minute na drugom mjestu, a Diego Simeone čisti momčad za novog napadača. Riječ je o Napolijevoj špici na odlasku - Arkadiuszu Miliku.

Bivši napadač Chelseaja pak, prenosi AS, zatražio je od uprave raskid važećeg ugovora jer želi novi izazov i želi ga već ove zime, a dobije li slobodne ruke, bit će mu puno lakše pronaći novi angažman jer novi vlasnik neće morati plaćati odštetu Atleticu.

Zovu ga navodno iz domovine, one prave, ne ove naturalizirane, a traže ga i kineski bogataši, dok istovremeno nekoliko talijanskih izvora piše kako je Simeone okrenuo broj Napolijevog Areka Milika i nudi mu odlazak iz Napulja.

Poljski internacionalac dugo je proteklo ljeto bio u kombinacijama Juventusa pa je zbog toga odbijao transfer u Romu, no kad je Pirlo doveo Moratu, njegov plan za selidbu u grad Fiata je propao, pozivu iz Vječnog grada se zahvalio i ostao je u aktualnom klubu odraditi ugovor do kraja. Istječe mu na ljeto pa će Simeone morati platiti simboličnu odštetu ove zime, ako ga želi odmah, a ako mu nije hitno, može dogovoriti prelazak na ljeto.

Napoli je zadnje za Milika tražio 15.000.000 eura, ali sasvim je izvjesno kako sad nitko neće toliko platiti za njega. Nagađa se da će ove zime koštati tri puta manje...


Tagovi

Diego CostaArkadiusz Milik

Ostale Vijesti