MASSIMO PINCA/Reuters
MASSIMO PINCA/Reuters

Ćorluka uvalio sebe i klub u probleme - zbog čaše piva?!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.04.21. | 17:48

Ćorluka je objavom na Instagramu provocirao kontrolno-disciplinski odbor, a sad bi mu se to moglo obiti o glavu.

Nogometaši Lokomotiv Moskve u najboljoj su formi od svih ruskih klubova. U drugom dijelu sezone redaju same pobjede, a sedmu uzastopnu u prvenstvu upisali su jučer, kada su s uvjerljivih 4:1 pobijedili Rostov. Važnu ulogu odigrao je i Vedran Ćorluka, koji je asistirao za drugi pogodak, no još veću prašinu podigao je nakon utakmice, kada je na Instagramu objavio fotografiju s pivom u ruci i porukom „KDK, opusti se i popij pivo-dva“.

Ta poruka upućena je kontrolno-disciplinskom odboru Ruske nogometne unije, i to s razlogom, jer je isti kaznio Lokomotiv s 300 tisuća rubalja i utakmicom na neutralnom terenu protiv gradskog rivala Dinama. To se dogodilo nakon prošlog kola i pobjede Lokomotiva nad Spartakom, jer se jedan od klupskih djelatnika spustio u sudačku sobu i počinio disciplinski prekršaj.

Također, na istoj utakmici kažnjen je i vratar Ćorlukine momčadi, Guilherme, jer je nepristojno gestikulirao prema gostujućim navijačima, koji su ga konstantno vrijeđali. Zbog svega toga, Ćorluka im je odgovorio ovom provokacijom, no zbog iste bi mogao nastradati.

„Istražit ćemo ovaj slučaj ako nam rukovodstvo lige ili RFU (Ruska nogometna unija) pošalju izjavu. Naš je odbor uvijek za to da se etički standardi poštuju na najvišoj mogućoj razini“, pojasnili su iz kontrolno-disciplinskog odbora i na taj način poslali poruku bivšem hrvatskom reprezentativcu.

Hoće li ga isti kazniti tek ćemo vidjeti, no s obzirom na ranije odluke, Ćorluki se ne piše dobro.



Tagovi

Lokomotiv MoskvaVedran Ćorluka

Ostale Vijesti