Ćorluka skrivio penal, Pletikosa izgubio! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.08.14. | 08:24

Odigrane su dvije utakmice trećeg kola ruskog nogometnog prvenstva, a u dalekoj Rusiji nastupili su i hrvatski nogometaši i reprezentativci.

Lokomotiv hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke u Moskvi je pobijedio Rostov Stipe Pletikose i Hrvoja Milića s 2:1. Utakmicu su obje momčadi završile sa desetoricom igrača.

Prvo su gosti u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena ostali bez isključenog Kalacheva, a potom su domaćini od 70. minute igrali bez Ćorluke koji je zaradio crveni karton nakon što je skrivio kazneni udarac. Za goste ga je s bijele točke iskoristio Dmitrij Poloz u 72. minuti.

Do tada je Lokomotiv vodio 2:0 zahvaljujući ranom golu Alana Kasajeva već u petoj minuti za 1:0 te Aleksandru Samjedovu, koji je u 21. minuti odlično iskoristio drugu asistenciju na utakmici Vitalija Denisova.

U drugoj utakmici dana Krasnodar je bio vrlo efikasan protiv moskovskog Spartaka. Domaćini su slavili s 4:0. Mrežu gostiju načeli su u 27. minuti preko Izmailova, na 2:0 u 56. minuti povisuje Ari, 3:0 postavlja Bystrov u 62. minuti, a pet minuta kasnije za konačnih 4:0 zabija Joaozinho iz penala.

Na ljestvici ruske Premier League vode Zenit i moskovski CSKA sa po devet bodova, Lokomotiv ima sedam, a slijede još dva moskovska kluba, Spartak i Dinamo sa po šest. Rostov je 13. s jednim bodom, koliko imaju i Amkar Perm, Arsenal Tula te posljednji moskovski Torpedo.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

SpartakKrasnodarStipe PletikosaVedran ĆorlukaLokomotivRostov

Ostale Vijesti