Conte prodaje Broza kako bi doveo tri Chelseajeva igrača za 80.000.000 eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.08.20. | 14:44

Brozović ili zvijezda u obrani trebali bi financirati ovaj trojac.

Riječ je o N'Golu Kanteu, Emersonu Palmieriju i Olivieru Giroudu. Najveći problem bit će mu dovesti prvo ime, francuski reprezentativac i aktualni svjetski prvak postat će prekobrojan kad dođe Kai Havertz i neće imati mjesto u udarnoj momčadi, to je jasno i Conteu koji će ovu priliku iskoristiti kako bi se ujedinio s čovjekom s kojim je nekoć surađivao u Chelseaju i 2016. godine bio engleski prvak. Koštat će ga 50.000.000-60.000.000 eura i riječ je o trajnom transferu, piše Tuttosport, međutim Talijani dodaju kako Inter taj keš trenutačno nema, osobito dok traje natezanje s Lionelom Messijem pa će ju pokušati nabaviti prodajom jedne od dvije zvijezde – Marcela Brozovića i Milana Škrinjara.

Hrvatski reprezentativac navodno je bliži odlasku jer se za njega raspituje moćni minhenski Bayern, ali aktualni prvak Europe vjerojatno neće biti jedini kad/ako Inter i službeno postavi bivšeg igrača Dinama i Lokmotive na transfer listu.

Conte traži čovjeka koji će ordinirati lijevom stranom njegove momčadi, a pronašao ga je također u Londonu, također je riječ o čovjeku kojeg je upravo on obukao u plavo dok je bio šef u Chelseaju – Emersonu Palmieriju.

Brazilski Talijan preko agenta je potvrdio Interov interes, ali je priznao kako još nije porazgovarao ni s kim u aktualnom klubu. On možda nije, ali pričalo se o njegovom imenu u uredima londonskog prvoligaša, britanski mediji prenose kako je Lampard na nedavnom sastanku sa sportskom direktoricom Marinom Granovskajom označio Palmierija kao jednog od ljudi koji su na prodaju.

Sad trebaju dogovoriti model otkupa, a cijena se zna... Navodno je riječ o iznosu od 30.000.000 eura, toliko će naime biti dovoljno Conteu i društvu kako bi sjeli za stol s povremenim talijanskim reprezentativcem. Inter bi pristao i na jednogodišnju posudbu pa na kraju sezone otkup ugovora za 20.000.000 eura, ali još se ne zna stav Chelseaja. U slučaju da ne skupe dovoljno, dovest će srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, koji je navodno već sve dogovorio, ali Conte želi pričekati i vidjeti što će biti s Palmierijem. Lampardu nije potreban jer je na njegovo mjesto već doveo Bena Chilwella iz Leicester Cityja za oko 60.000.000 eura.

Olivier Giroud trebao bi biti najlakši zalogaj. Conte ga ganja još od siječnja tekuće godine i zimskog Mercata. Želio ga je posuditi pa otkupiti za nešto sitno međutim posao je propao i prebačen je za ovo ljeto. Englezi nagađaju kako bi Francuz čak mogao otkupiti svoj ugovor od Chelsea kako bi stigao u Inter bez odštete, međutim Conte mu nudi epizodnu ulogu, bio bi mu tek četvrti napadač u hijerarhiji i pitanje je bi li francuski napadač „sjahao Kurta da bi uzjahao Murta“.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Emerson PalmieriN'Golo KanteAntonio ConteMarcelo BrozovićNogometprijelazni rokInter

Ostale Vijesti