Čolak o Grezdi: Ovo mu nije prvi ovakav incident, neka potraži pomoć stručnjaka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.06.20. | 17:24

Ne stišava se bura nakon nemilih događaja.

Nakon jučerašnjeg incidenta u kojemu je Antonio Mirko Čolak napadnut na parkiralištu od strane igrača Osijeka Erosa Grezde, oglasio se najprije potonji.

No nedugo nakon, središnji napadač sinoćnjih domaćina je odgovorio:

“Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta jer s Gredzom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji. Kada sam pomislio da je fizički napad najgore šta se dogodilo pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom. Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način.”, rekao je Čolak i time odlučno zanijekao bilo kakvo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi.

Rijeka je sinoć u polufinalu kupa ušla u finale, nakon što je preokrenula 0:2 iz prvog poluvremena te golovima Murića, Čolaka i Sterlinga Yatekea na koncu slavila s 3:2. U finalu će igrati s Lokomotivom koja je u prvom polufinalu nadjačača Slaven Belupo s 3:1.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Antonio-Mirko ČolakEros GrezdaRijekaOsijekHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti