Coentrao bi rado u nikad prežaljeni Manchester, a što kažu Vragovi?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.04.15. | 11:36

Manchester United je demantirao navodni interes za dovođenjem Realovog igrača Fabija Coentraa na ljeto i ipak očito imaju povjerenja u svog Lukea Shawa.

Coentrao je nedavno portugalskim medijima priznao da je počašćen interesom i povezivanjem s Manchester Unitedom, nakon što prije dvije godine nije uspio realizirati dolazak na Old Trafford, čime je sugerirao da je otvorena mogućnost da konačno ostvari željeni dolazak u redove 'Crvenih vragova'.

No, čini se da jednako ne razmišlja i Manchester United, a izvori bliski klubu tvrde kako Coentrao nije u njihovim planovima jer imaju povjerenje u svog 19-godišnjeg Lukea Shawa, čija je prva sezona u klubu obilježena ozljedama, koje su vodile do neredovitih nastupa.

Luke nije imao previše sreće s ozljedama ove sezone, ali od njega se očekuje da nastavi i postane vrlo važan član momčad na dulje vrijeme. Coentrao nije igrač kojeg klub želi dovesti“, navodi se u izjavi neimenovanog izvora za Daily Star.

Coentrao kaska za Marcelom od dolaska iz Benfice u srpnju 2011. godine za 30 milijuna eura, što zbog ozljeda, što zbog problema s disciplinom van travnjaka.

27-godišnji Portugalac se još 2013. godine trebao priključiti Manchester Unitedu, ali klubovi nisu na vrijeme riješili potrebnu papirologiju i transfer je propao, a Coentrao je bio razočaran.

U Real Madrid ga se sada žele riješiti. Nedavno je Coentrao potpisao produljenje ugovora do 2019. godine, ali obzirom da su na Santiago Bernabeuu zainteresirani za usluge Jose Luis Gaya, koji je pregovore o produljenju suradnje s Valencijom stavio u mirovanje te planiraju odaslati ponudu za njega u iznosu od 18 milijuna eura, jasno je da Coentrao nije više poželjan u Realu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Fabio CoentraoReal MadridManchester United

Ostale Vijesti