City i Barca blizu dogovora oko velike trampe igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.04.20. | 09:41

Katalonci su dali dozvolu Jorgeu Mendezu da mu pronađe novog poslodavca i ubrzo se javio City.

City bi u posao uključio Joaa Cancela, ali uz nadoplatu jer Semedo ima višu tržišnu vrijednost. Španjolski mediji pišu kako bi se sve trebali dogovoriti u narednim tjednima.

Semedov agent Jorge Mendes dobio je dozvolu nuditi usluge svog štićenika u Barcelonino ime, ali neće ni sjesti za stol, ne ponudi li netko najprije 45.000.000 eura. Otvoreni su i za moguću razmjenu kakvu nudi City.

Barca je sa Semedom pregovarala o novom ugovoru, ali nisu se uspjeli dogovoriti, a kako mu ugovor istječe 2022. godine, moraju ga prodati ovo ljeto dok mogu izvući neku odštetu.

Semedo je želio otići i lani, ali Barca mu je obećavala brda i doline, igranje u prvoj izmeđ ostalih pa je odlučio zahvaliti se Atletico Madridu i Cityju, koji su bili najzainteresiraniji, te je na koncu ostao, ali sad je sasvim izvjesno da će napustiti katalonsku prijestolnicu.

City je navodno u prednosti otkad je Mendes počeo nuditi Semeda okolo, Guardiola je uvjeren kako će se desni bek Barce začas prilagoditi na engleski nogomet.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

nogometni transferiManchester CityBarcelonaNelson SemedoJorge Mendes

Ostale Vijesti