Chelseajev prvotimac napustio stadion na poluvremenu, Lampard potpuno pobijesnio

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 29.09.20. | 10:40

Vječno će pamtiti utakmicu protiv Bilićevog WBA.

Nogometaši Chelseaja minulog su vikenda u posljednjim sekundama utakmice protiv West Bromwich Albiona jedva uhvatili bod. Rezultat je bio 3:3 nakon gola Tammya Abrahama, a s tim rezultatom Plavi moraju biti prezadovoljni jer su na poluvremenu imali tri gola zaostatka.

Upravo zato, trener „Bluesa“ Frank Lampard na predahu je iz igre izvadio Matea Kovačića i Marcosa Alonsa. I dok se hrvatski reprezentativac vratio an klupu za pričuve, Španjolac je nakon tuša odjurio sa stadiona u klupski autobus.

Lampard to na prvu nije primjetio, nego tek kad su mu sugerirali, na što je legendarni Frenkie potpuno poludio, prenosi The Athletic. Štoviše, izvori iz svlačionice tvrde kako je Lampard bio „najbijesniji ikad“ nakon utakmice kada mu je očitao bukvicu. Alonso se zbog striktnih protokola vrationa stadion odgledavši susret s Bilićevom momčadi do kraja, iako je zakasnio zbog ovog inceidenta na drugo poluvremena 15-ak minuta.

Lampard je poludio jer je Alonso bio sebičan i stavio je sebe ispred momčadi, a čini se kako bi nekadašnji igrač Fiorentine koji je na Stamford Bridge stigao prije četiri godine za 23 milijuna eura vrlo lako do kraja prijelaznog roka mogao promijeniti sredinu. The Athletic nagađa da bi to prvenstveno bila jednogodišnja posudba.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Frank LampardMarcos Alonso

Ostale Vijesti