Chelsea otkrio što će napraviti s Kepom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.02.19. | 13:15

Odnosno, što neće…

Nakon što je cjelokupnu svjetsku nogometnu javnost šokiralo ponašanje mladog vratara Chelseaja prema svom treneru Mauriziju Sarriju u finalu Liga kupu, oglasio se i londonski klub.

Naime, u nedjeljnom finalu protiv Manchester Citya, tri minute prije završetka drugog produžetka i izvođenja penala, Kepa Arrizabalaga je pao na pod te je do njega došla liječnička služba. 24-godišnji vratar ostao je ležati, a talijanski trener je htio u igru ubaciti rezervnog vratara Willya Caballera. Međutim, španjolski golman je gestikulirao da je spreman nastaviti igru, ali Sarri je svejedno htio uvesti Argentinca. Nakon višeminutne svađe naočigled svih i potpunog 'gubljenja živaca' Sarrija, Kepa je ostao u igri i odradio seriju jedanaesteraca gdje su bolji bili Građani.

> Ludnica u finalu! Sarri potpuno poludio kada vratar nije htio biti zamijenjen, City uzeo naslov (VIDEO)

Poslije utakmice obojica su se posula pepelom, izjavivši da je sve to bio nesporazum, a sada se konačno oglasio i klub.

Kako prenosi otočki Standard, izvori iz kluba su javili kako Bluesi neće kazniti svog vratara, koji je prošlog ljeta za 71 i pol milijun funti stigao iz Athletic Bilbaa. Trener i golman su, očito, brzo zakopali ratne sjekire, a Kepa ostaje među vratnicama kao da se ništa nije dogodilo.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kepa ArrizabalagaMaurizio Sarri

Ostale Vijesti