Charltonu stiglo i treće pojačanje iz Standarda

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.07.14. | 13:38

Engleski drugoligaš Charlton Athletic doveo je u svoje redove napadača belgijskog Standarda Liegea Georgea Tucudeana...

23-godišnji bivši U-21 rumunjski reprezentativac potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom iz engleskog Championshipa u koji stiže kao slobodan igrač. Tucudean je u Belgiju stigao iz Dinama iz Bukurešta u siječnju prošle godine ali se ponovno vratio u Rumunjsku, na tijekom prošle sezone u kojoj je u 22 nastupa postigao sedam golova.

To je sedmo ovoljetno pojačanje Charlton Athletica i ukupno treće iz Standarda Liegea. Standardov veznjak Yoni Buyens pridružio se 'The Addicksima' na posudbu prošlog mjeseca, dok je izraelski branič Tal Ben Haim stigao u Charlton prošlog tjedna. To ne čudi, obzirom da klubovi imaju istog vlasnika – belgijskog biznismena Rolanda Duchateleta.

Ovoljetna pojačanja Charltona su i Igor Vetokele koji je stigao iz Copenhagena, Franck Moussa iz Coventry Citya, Andre Bikey iz Panetolikosa te Johann Berg Gudmundsson iz AZ Alkmaara.

Charlton je inače, u subotu u prijateljskoj utakmici izgubio od Welling Uniteda 2:0.

"Od prvog dana od kada sam ovdje i otkad sam potpisao ugovor rekao sam da želim raditi s mladim igračima. Jedini način da nešto nauče je da igraju. Uostalo, bolje je da izgubite ranije u predsezoni nego kad sezona počne“, komentirao je 40-godišnji trener kluba s Valleya, Belgijanac Bob Peeters, koji je posao u Charltonu preuzeo ovog ljeta.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Charlton AthleticStandardChampionshipGeorge TucudeanYoni BuyensTal Ben Haim

Ostale Vijesti