Championship ili utočište za propale talente?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.09.16. | 17:52

Engleska druga liga je sve popularnija destinacija.

Sve je spremno za veliki povratak Nicklasa Bendtnera na nogometnu scenu, samo se još ne zna gdje će nastaviti karijeru. Potencijalni aranžman sa Queens Park Rangersom bi se mogao pretvoriti u prah i pepeo još i prije nego što se realizira, a cijeli posao bi mogao pokvariti Nottingham Forest.

Prema pisanju renomiranog BBC-a, ali i pojedinih grčkih medija, Bendtner se našao na meti nekadašnjeg prvaka Europe, kojem je u planu konačno krenuti u napad za povratak u Premiership. Donedavni napadač Wolfsburga mogao bi biti jedna od kockica potrebnih da se poslože za ostvarenje cilja.

Nottingham Forest je pred promjenom Uprave i vlasničke strukture, a kupac je sadašnji prvi čovjek Olympiacosa, Evangelos Marinakis, koji je spreman i uložiti određena sredstva u dovođenje novih igrača. Ali sada mu je preostalo da pokuša dovesti one bez ugovora, a Bendtner je jedan od njih.

S obzirom da iza sebe ima gotovo sedmogodišnje iskustvo igranja u najjačem rangu engleskog nogometa, 'Lorda' se smatra igračem koji bi mogao pomoći klubu da ove sezone konačno izbori premierligaški status. No, ostaje za vidjeti tko će imati dovoljno želje i volje da se bori s neugodnom prirodom danskog strijelca.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Nicklas Bendtner

Ostale Vijesti