REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Četiri milijuna za Hrvata i još godina posudbe

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.08.21. | 09:26

Dogovor pada uskoro

Od protekle sezone mladi hrvatski stoper Martin Erlić na meti je brojnih klubova zbog dobre igre prikazane u debitantskoj sezoni u Serie A sa Spezijom. Spominjali su se brojni talijanski klubovi od Milana, Rome, Lazija, Atalante i još nekih talijanskih klubova do čak i turskog velikana Galatasaraya.

No, čini se da je od svih najbliže povratku u stari klub. Erlić je u Speziju došao iz Sassuola koji ga sad želi i vratiti. Spezia je tražila svima 7 milijuna, ali ne i Sassuolu s kojima ima dogovor da pola odštete pripada njima pa time umanjuju i traženi odnos.

Ipak, talijanski mediji pišu da bi u Sassuolu mogli biti velikodušni i dati 4 milijuna eura te ostaviti Erlića još jednu sezonu na posudbi u Speziji. Očekuje se bijeli dim već ovog tjedna nakon pregovora.

Podsjetimo, ranije se spominjao i interes Atalante kao gotova stvar. Tako je trebao prvo biti dio razmjene u kojoj bi drugi Hrvat, Boško Šutalo išao prema Speziji, a kasnije su se spominjala čak tri igrača Atalante koje je Gasperini bio spreman dati za Hrvata.

Prošle sezone je kod Vizenza Italiana odigrao 28 utakmica te zabio tri gola i jednom asistirao. Od ove sezone u Speziji ima novog trenera, ikonskog veznjaka Thiaga Mottu.


Tagovi

SassuoloSpeziaMartin Erlić

Ostale Vijesti