PIXSELL
PIXSELL

Češki stoper se oprostio od Hajduka: "Hvala mojim najdražim ljudima u klubu i navijačima"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 14:24

Nakon četiri sezone provedene u Splitu, češki branič Stefan Simić (28) napušta Hajduk kao slobodan igrač nakon isteka ugovora

Kako je Germanijak ranije već pisao, Hajduk se riješio četvorice igrača. Među njima je i Stefan Simić, koji je došao u Hajduk u ljeto 2019. godine iz Milana. Od tada je upisao ukupno 92 službena nastupa u kojima je postigao tri pogotka uz jednu asistenciju, a pod Ivanom Lekom nije se naigrao.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon četiri sezone provedene u Splitu, češki branič Stefan Simić (28) napušta Hajduk kao slobodan igrač nakon isteka ugovora.

"Hvala, hvala mojim najdražim ljudima u klubu i navijačima. Hvala što ste me tako lipo prihvatili i dozvolili mi da budem dio Vaše obitelji. Neću zaboraviti trenutke kada bismo se uvik smijali i uživali u trenutcima provedenim na Poljudu. Na Poljudu di sam provodio najviše i najlipše vrime u Splitu. Svaki Vaš zagrljaj, osmijeh i pozitiva mi već sad fale…", napisao je na Instagramu i nastavio:

"Dragi suigrači, braćo, uz Vas sam proveo najlipše trenutke karijere. Od dalekih putovanja, krafni, pisama, “ozbiljnih” diskusija, naših pljucanja, smijeha, do borbi na terenu di sam se uvik uz Vas osjećao lipo i sigurno. Volim Vas! Naše uspomene i lipi trenutci će uvik biti uz mene. Hvala Vam na svemu", zaključio je. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Stefan SimićIvan LekoHajduk

Ostale Vijesti