Celtic i Inter u ludoj utakmici odigrali neriješeno, Kovačiču tek pola sata (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.02.15. | 23:09

Najluđih 45 minuta današnjeg programa u Europskoj ligi vidjeli smo u Glasgowu gdje je Inter nakon prvog poluvremena vodio s 3:2. Na kraju su Škoti ipak uspjeli doći do remija.

U redovima Intera opet u prvom sastavu nije bilo Matea Kovačića dok Marcelo Brozović nije u konkurenciji za nastupe u Europskoj ligi. No, i bez Hrvata, momčad Roberta Mancinija odlično je krenula u utakmicu i nakon 13 minuta vodila s 2:0. Prvo je Shaqiri izbjegao zaleđe i iz drugog pokušaja uspio poslati loptu u mrežu da bi Palacio nakon kornera povećao prednost milanske momčadi. No, domaćini se nisu predali – Armstrong je u 24. iskoristio odličnu akciju Matthewsa da bi tek 2 minute nakon toga Campagnaro nakon jednog centaršuta skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

Nakon tog preokreta domaćinima su porasla krila, ali se na poluvrijeme ipak otišlo s vodstvom Intera i to nakon pogreške domaćeg vratara Gordona koji je omogućio Palaciju da postigne svoj drugi gol na utakmici. Da ipak Inter u uzvrat ne odnese prednost pobrinuo se Guidetto u sudačkoj nadoknadi utakmice. Mateo Kovačić je za Inter igrao od 75. minute.


Dugo će današnju utakmicu protiv Guingampa pamtiti igrači kijevskog Dinama. Nakon što su u gostima u 19. minuti poveli preko Velosa, do kraja prvog poluvremena su ostali bez dva igrača. Prvo je isključen Yarmolenko zbog ipak ne toliko oštrog prekršaja na sredini terena, a onda je put svlačionice otišao i Belhanda koji je udario jednog igrača bez lopte, ali je dojam da je i ta odluka možda bila prestroga. Ipak, Francuzi su ovo iskoristili te zabili dva gola u drugom poluvremenu i tako došli do prednosti za uzvrat.


Prednost nosi i Ajax koji je Legiu na svojem travnjaku pobijedio s 1:0, a naš Ivica Vrdoljak je cijelu utakmicu bio na travnjaku. Jedinu današnju utakmicu bez golova odigrali su Anderlecht i Dinamo iz Moskve.


Arkadiusz Milik Goal Ajax 1 - 0 Legia Europa... by funnyno1  

Europski kup, osmina finala:

Anderlecht – Dinamo Moskva 0:0
Celtic – Inter 3:3 (Armstrong 24', Campagnaro 26'-ag, Guidetti 90'/Shaqiri 4', Palacio 13', 45')
Guingamp – Dinamo Kijev 2:1 (Beauvue 72', Diallo 75'/Veloso 19')
Ajax – Legia 1:0 (Milik 35')

(Foto: Action Images)


Tagovi

Mateo Kovačić

Ostale Vijesti