foto: Action Images
foto: Action Images

Celta Vigo u gostima kod krnjeg Atletica izvukla remi i prekinula niz pobjeda Simeonove momčadi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 22:37

Ipak je prekinut niz pobjeda.

Ovog ponedjeljka odigran je jedan susret 22. kola španjolske La Lige, a lider prvenstva, madridski Atletico, ugostio je Celtu Vigo.

Diego Simeone zbog brojnih problema bio je primoran otkazati današnji trening, jer mu pojedini igrači muku muče s koronavirusom, na koncu nije uspio motivirati svoje igrače dovoljno da dođu do slavlja - gosti su izvukli bod rezultatom 2:2.

Ritualno će se mnogi iz Uprave Barcelone bičevati zbog toga što su dozvolili Koemanu da potjera Luisa Suareza. Urugvajac je s 16 pogodaka najbolji topnik lige te suvereno predvodi Atletico do novog naslova te samo zbog njega ovaj meč nisu napustili pognute glave. Iako su domaćini prvi na ljestvici, nisu stvorili brojne prilike protiv Celte te su bili inferiorni po pitanju posjeda lopte. On je neočekivano bio na strani gostiju (56-44%) koji su uspjeli povesti.

Strijelac glavom je u 13. minuti bio mladi napadač Mina nakon sjajnog ubačaja Malloa. Ipak, domaćin nije gostima prepustio vodstvo pred odlazak na odmor. Igrala se 45. minuta, Llorente je uputio sjajnu dubinsku "ničiju loptu" u peterac Celte, a Suarez nije imao težak zadatak nogom samo preusmjeriti loptu u mrežu gostiju.

U 50. minuti nastavka, Suarez je zabio za 2:1 na asistenciju Lodia, ali ipak nisu uspjeli zadržati taj rezultat za nova tri boda. Na samom kraju susreta, ukazao se Ferreyra koji zabija za konačnih 2:2.

foto: Screenshot/rezultati.comfoto: Screenshot/rezultati.com



Tagovi

PrimeraLa LigaAtletico MadridLuis SuarezCelta

Ostale Vijesti