Reuters/Paul Childs
Reuters/Paul Childs

Casemiro opovrgnuo odlazak iz Manchester Uniteda

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.01.24. | 10:44

Posljednjih dana pojavile su se ozbiljne najave kako bi ovaj vezni nogometaš mogao prihvatiti unosnu ponudu saudijskog Al Nassra

Nije istina da napuštam Manchester United niti imam želju za odlaskom, naglasio je 31-godišnji brazilski nogometaš Casemiro, a prenose britanski mediji.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Posljednjih dana pojavile su se ozbiljne najave kako bi ovaj vezni nogometaš mogao otići s Old Trafforda te da će prihvatiti unosnu ponudu Al Nassra, kluba u kojem je glavna zvijezda Cristiano Ronaldo, a čiji dres nosi i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

„Izuzetno sam sretan u Manchester Unitedu od prvog dana dolaska. Teško mi je i opisati koliko sam dobro primljen u ovom gradu i klubu, od navijača i novih suigrača. Sretan sam i jedina želja koju imam jest vratiti Manchester United na stare staze slave“, rekao je nogometaš koji je iz madridskog Reala u Manchester došao tijekom 2022. godine.

Ni ove sezone navijači Manchester Uniteda ne mogu biti zadovoljni rezultatima svojih miljenika koji nisu izborili osminu finala Lige prvaka, a na ljestvici Premier lige se nalaze na osmom mjestu. Casemiro je tijekom dvanaest nastupa ove sezone postigao četiri pogotka, dva u Ligi prvaka te po jedan u Premier ligi i Liga kupu.

(Hina)


Tagovi

CasemiroManchester UnitedAl NassrZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti