Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

Cancelo najbolje godine karijere ostavlja Cityju, potpisao novi ugovor s Građanima

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.02.22. | 11:22

Oduševljavat će još svojim asistencijama navijače plave strane Manchestera i nogometni svijet

Manchester City je s oduševljenjem na svojim službenim stranicama objavio vijest da je Joao Cancelo produžio ugovor do ljeta 2027. godine. Dodao je tako Portugalac još dvije godine na postojeći ugovor.

Od dolaska u Premier ligu pod trenersku palicu Pepa Guardiole ovaj portugalski bek oduševljava nogometni svijet čudesnim asistencijama i sjajnom formom, a i sam je rekao da je City najbolje mjesto za ispuniti ambicije koje ima u karijeri.

„Manchester City je fantastičan klub, tako da sam nevjerojatno sretan što sam potpisao ovaj novi ugovor. Cityjevi igrači imaju sve što im je potrebno da ostvare svoj puni potencijal, s nevjerojatnim uvjetima, suigračima svjetske klase i nevjerojatnim trenerom koji nas gura svaki dan. Nema boljeg mjesta za igrati nogomet, a ovdje je zadovoljstvo raditi. Imam toliko toga što želim postići prije kraja karijere, a City mi nudi najbolju šansu da ispunim svoje ambicije. Ovaj novi ugovor znači da sam sada potpuno fokusiran na poboljšanje svoje igre i osvajanje više trofeja s ovom momčadi“, izjavio je Cancelo nakon potpisa novog ugovora.

Otkako se pridružio Cityju u ljeto 2019., Cancelo je odigrao 106 utakmica i osvojio tri velika trofeja. U Manchester je preselio iz Torina kada je Juventus na njegovom transferu zaradio 65 milijuna eura u ljeto 2019. godine. Ponikao je u Benfici, a igrao je još za Valenciju i Inter.

Danas se smatra za jednog od najboljih desnih bekova na svijetu, a s obzirom na ovo produljenje jasno je da najbolje godine karijere želi ostaviti Cityju. Za reprezentaciju Portugala odigrao je 31 utakmicu i zabio pet golova.

               


Tagovi

Joao CanceloManchester CityPep Guardiola

Ostale Vijesti