Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Čačić: "Uvijek je dobro pobijediti, ali nekad i to odvede u krivu ulicu..." (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.07.22. | 20:24

Vjerujem da su svi bili sretni zbog tog zadnjeg gola, bolji je dojam i osjećaj prije polaska kući - kazao je Luka Menalo

Na kraju ipak pozitivan dojam, Dinamo nije izgubio, a u zadnjoj je utakmici pokazao i taj karakter, momčad je nakon 0:3 odlično reagirala. I golom Emrelija u 90.minuti stigla do 3:3 protiv Spartaka iz Trnave.

"Možemo ovu utakmicu nazvati nevjerojatnom. Ali, došla je zadnji dan, akumulirao se umor, napravili smo puno tehničkih pogrešaka u prvom dijelu i nismo djelovali kao momčad. Sve to ide u službu onoga što smo radili, očekivano je da samo najumorniji zadnji dan, no drago mi je da su igrači glavama bili prisutni i dalje i da su se uspjeli vratiti. Uvijek je dobro pobjeđivati, ali nekad i pobjeda odvede u krivu ulicu", rekao je Ante Čačić nakon tih 3:3 sa Slovacima.

Stefan Ristovski s druge je strane imao brata Milana koji je odigrao odlično poluvrijeme.

"Nisam mislio da ću ikad igrati protiv njega, ponosan sam, nadam se da će doći daleko. Što s nas tiče, noge su bile teške, ali zbog toga smo tu da se pripremimo. Puno je utakmica pred nama, težak raspored, sad ćemo se odmoriti, a onda u ponedjeljak krećemo dalje", poručio je Ristovski, dok je Luka Menalo, strijelac prvog gola, dodao:

"Nije lako kad gubiš 3:0, uvijek želiš pobijediti, makar i u pripremnoj. Na kraju smo odigrali remi, vjerujem da su svi bili sretni zbog tog gola i boljeg dojma i osjećaja kod povratka kući. Dosta smo jako radili na pripremama, bili i umorni, uvjeti su bili nemogući na ovoj utakmici, ali zadovoljni smo kako smo sve odradili, sad idemo se još u Zagrebu pripremiti za ono što nas čeka na početku sezone."



Tagovi

GNK DinamoSpartak TrnavapripremeGermanijak u Sloveniji s Dinamom

Ostale Vijesti