Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Čabraja uoči Poljuda: “Hajduk će se zbog dva poraza sigurno napeti, iako je po igri rezultat mogao ići i na njegovu stranu”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.09.23. | 13:07

Lokosi su u zadnje dvije utakmice upisali dvije pobjede, a Majstor s mora dva poraza

Nogometaši Lokomotive u 9. kolu hrvatskog nogometnog prvenstva u subotu u 19.15 sati gostuju kod vodeće momčadi prvenstva Hajduka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Igrači Silvija Čabraje na Poljud stižu kao sedmoplasirana momčad lige, a u sedam utakmica skupili su devet bodova, dok Splićani imaju šest više.

Lokosi su u zadnje dvije utakmice upisali dvije pobjede (1-0 protiv Rudeša kod kuće te u gostima kod Slaven Belupa) te prije toga domaći remi s Osijekom (2-2), dok je Hajduk nakon sjajnog starta u prvenstvu malo 'poljuljan' i ima dva poraza iz zadnja dva susreta (domaći poraz 0-1 od Istre 1961 te gostujući kod Gorice 1-2).

“Naravno da je puno ljepše kad momčad pobjeđuje. Ostvarili smo dvije pobjede, krenuli smo prema sredini tablice, tako da je ljepše ozračje u svlačionici”, rekao je trener Lokomotive.

U momčadi nema ozlijeđenih i svi igrači spremni su za Split.

“Pred nama je iznimno teška i zahtjevna utakmica. Hajduk je dvije zadnje utakmice izgubio i sigurno da će se napeti i probati ovu utakmicu dobiti, makar i u te dvije utakmice po igri je rezultat mogao otići na njihovu stranu. Tako da je sigurno jako teško gostovanje pred nama”, prenosi Čabrajine riječi službena stranica Lokomotive.


(G)


Tagovi

Silvijo ČabrajaNK LokomotivaHajdukHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti