Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Čabraja uoči Hajduka: „Nadam se da se ekipa uspjela regenerirati“

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.03.23. | 12:09

Lokosi su posljednji put na Poljudu slavili prije nešto više od dvije godine.

Nogometaše Lokomotive ovog vikenda očekuje novi zahtjevan protivnik. Trenutno se nalaze u negativnoj seriji od tri poraza, s tim da su posljednji upisali tek nakon produžetaka u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa kad je na kraju plasman u polufinale izborio GNK Dinamo. Nakon 90 minuta na semaforu je stajalo 1:1, da bi onda u produžecima brzim pogotkom Drmić utabao put ka pobjedi koju je kasnije potvrdio Ljubičić.

Lokosi su odigrali dobru utakmicu, ali je na kraju prevagnula kvaliteta i širina Plavih. Taj poraz je sigurno 'umorio' Čabrajine izabranika, a trener zagrebačke momčadi je prije putovanja u Split kratko poručio:

“Utakmica na Poljudu je četiri dana od četvrtfinalnog Kup dvoboja protiv Dinama, koji je donio veliku mentalnu i fizičku potrošnju. Ja se nadam da se ekipa uspjela regenerirati i da smo ih vratili u život“, za početak je istaknuo Čabraja koji se potom osvrnuo na poraz u Kupu.

Naravno, 120 minuta je puno za odigrati u visokom ritmu, igrači su se potrošili u toj utakmici, ali nadamo se da ćemo u Splitu izgledati dobro“, rekao je, da bi za kraj dodao kako vjeruje kako će se nadolazeća utakmica odigrati u pravoj nogometnoj atmosferi.

„Split je nogometni grad, vjerojatno će biti dobro ispunjene tribine, što je mojim igračima dodatan poticaj i trebali bi ući kvalitetno u utakmicu.”



Tagovi

Silvijo ČabrajaLokomotiva ZagrebNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti