Pixsell
Pixsell

Čabraja najavio ogled protiv Farmaceuta: „Moramo biti maksimalno angažirani“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 10.03.23. | 12:55

Lokosi, očekivano, u dobrom raspoloženju dočekuju Slaven Belupo,

Nakon što su u prošlom kolu odigrali ponajbolju utakmicu ove sezone te s visokih 4:3 svladali Hajduk na Poljudu, nogometaši Lokomotive u veoma dobrom raspoloženju dočekuju subotnji ogled protiv Slaven Belupa.

Lokosi su pobjedom na Poljudu prekinuli niz od tri poraza, dok je s druge strane Slaven Belupo u posljednje tri utakmice upisao dvije pobjede (Rijeka, Rudeš) te remi (Gorica). Bit će ovo treći ovosezonski okršaj ovih dvaju momčadi, a trenutni omjer je 0-1-1. Čabrajina momčad u utakmicu ulazi kao blagi favorit te bi sigurno htio doći do slavlja protiv Zekićevih trupa na koje čeka još od travnja prošle godine.

„Nastavili smo kvalitetno trenirati, fokus je usmjeren samo na sljedeću utakmicu, prošlo kolo uspješno smo apsolvirali i sada smo okrenuti samo ka ogledu sa Slavenom“, rekao je trener Lokomotive za klupske stranice pa dodao:

„Dolazi nam jedna kvalitetna i čvrsta momčad, njihovo stanje na tablici i naši međusobni rezultati ove sezone govore nam da moramo biti maksimalno angažirani tokom čitavog susreta kako bi ostvarili željeno i nastavili s pozitivnim rezultatima.“




Tagovi

Silvijo ČabrajaLokomotiva ZagrebNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti