Igor Šoban/Pixsell
Igor Šoban/Pixsell

Čabraja: “Kačavenda se požalio na ozljedu. Prijelazni rok? Krivoj osobi postavljate pitanje ”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.08.23. | 08:00

Trener Lokomotive nezadovoljan je rezultatom, ali ne u potpunosti i igrom svoje momčadi.

Rijeka je s 2-1 pobijedila Lokomotivu iako su gosti bili u rezultatskom plusu već od šeste minute. No, prvo je Pašalić novim eurogolom vratio stvari na početak, da bi onda preokret potpisao Djouahra.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije utakmice treneri Silvijo Čabraja dao je svoj komentar na utakmicu u kojoj je njegova momčad upisala novi poraz.

“Krenuli smo dobro u utakmicu i do izlaska Kačavende mislim da smo dominirali. Mislim da smo u prvom dijelu utakmice bili bolja momčad, oni su imali neke prilike iz kornera, a to nam je stvaralo probleme. U konačnici, kad sve sagledamo, od izlaska Mersinaja, nekakve ozljede, činjenice da nam nedostaje pokoji igrač, kazne koju smo dobili nakon što mi nismo zabili… To je tako, to je nogomet.”

Kačavenda je rano izašao, što se dogodilo?

“Žalio se na povredu kuka. Imao je neki duel, nabio ga je i kad je izašao rekao je da ne može izdržati. To nas je malo poremetilo. Iako, posljednjih 15 minuta smo navalili da zabijemo za izjednačenje, ali nije nas nagradilo.”

Mogući su dolasci i odlasci, jeste li spremni reagirati ako vas neki od važnijih igrača uskoro napusti?

“Prijelazni rok? Krivoj osobi postavljate to pitanje. Ja sam tu da treniram, da radim i da s onime što imam od toga napravim najbolju moguću momčad.”

Kulenović je došao prije svega koji dan i odmah je s njim puno toga izgledalo bolje.

“Kulenović nam jako puno znači, to se vidjeli danas. Koliko lopti prenese, koliko se puta pojavi… Imao je i tu priliku, nažalost promašio ju je, ali tri do četiri mjeseca je bio bez utakmice i to se vidjelo. Osijek? Zahtjevan protivnik. Morat ćemo dati sve od sebe da iz te utakmice izađemo s pozitivnim rezultatom.”



Tagovi

Silvijo ČabrajaLokomotiva ZagrebNK LokomotivaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti