Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Čabraja: „Čop je potvrdio svoju vrijednost”; Radeljić: „Kazneni udarac? Neću ništa komentirati”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.05.24. | 22:07

Ovako su treneri Lokomotive i Slaven Belupa komentirali današnju utakmicu

Nogometaši Lokomotive u susretu su 34. kola HNL-a preokretom na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladali Slaven Belupo sa 2-1 (0-1). Goste je u vodstvo doveo Tomislav Štrkalj, da bi u nastavku s dva gola rezultat preokrenuo Duje Čop.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice, trener pobjednika Silvijo Čabraja ovako je komentirao viđeno na travnjaku stadiona u Kranjčevićevoj.

"Odigrali smo ove sezone znatno bolje utakmice u kojima smo izgubili ili remizirali, stoga smo iznimno zadovoljni ovom pobjedom, koja nas je ostavila u utrci za Europu. Nadam se da ćemo izvući neke pouke, nedostajalo nam je želje, žara i agresivnosti u prvom poluvremenu, loše smo izgledali i nismo znali probiti defenzivni blok gostiju. Ali, u nastavku smo se “probudili” i osvojili smo sva tri boda. Čop? Potvrdio je svoju vrijednost, vrhunski je igrač i definitivno nam je nedostajao na posljednjim utakmicama kad ga nije bilo zbog ozljede."

Njegov kolega s druge strane, Ivan Radeljić, rekao je:

"Šteta, imali smo sve u svojim rukama, imali smo veliku šansu za 2-0, nismo je iskoristili i to je tako u nogometu. Kad ne iskoristiš svoje prilike, obično stiže kazna. No, ovo su mladi dečki i ovakve su utakmice dio njihova sazrijevanja. Nismo se željeli povući, tako se to dogodi u utakmici. Imali smo dvije lijepe prilike na kraju i mišljenja sam da bi realniji rezultat bio remi ili naša pobjeda, nego pobjeda Lokomotive! Kazneni udarac za domaćina? Neću ništa komentirati."






Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSilvijo ČabrajaIvan Radeljić

Ostale Vijesti