BET VODIČ (Bundesliga): Dortmund i Hannover žele preskočiti Bayern

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.09.17. | 12:15

Preostale utakmice 5. kola njemačkog prvenstva.

Nakon što su jučer pobjede upisali Borussia Monchengladbach, Bayern i Augsburg, a dvoboj Wolfsburg – Werder završio je bez pobjednika, danas je na rasporedu preostalih pet utakmica petog kola njemačke Bundeslige.

Koln je još uvijek jedina momčad bez boda u ligi, a večeras na svojem terenu dočekuje Kovačev Eintracht koji, pak, ima samo 4 osvojena boda iz isto toliko kola. Zanimljivo, u posljednjih šest međusobnih susreta slavili su domaćini.

Hannover i dalje ne zna za poraz, a današnjom pobjedom kod pretposljednjeg Freiburga, koji za sada ima dva boda, može preskočiti vodeći Bayern, a uz potencijalni kiks Dortmunda kod HSV-a zauzeti i prvo mjesto. Posljednji put ove dvije momčadi susrele su se u svibnju 2015., a Hannover je tada slavio 2:1.

HSV je nakon uvodne dvije pobjede, upisao dva poraza i trenutno je 9., a u petom ih kolu očekuje neugodno domaćinstvo protiv Borussije Dortmund. Bayern je svladavši Schalke preskočio Dortmunđane na čelu ljestvice, a Žuto-crni pobjedom se žele vratiti na čelo bundesligaške kolone.

No, Hertha i Bayern Leverkusen u novu sezonu nisu ušli sukladno svojem renomeu. Berlinčani imaju pet, a Bayer četiri boda. Herta ima gol razliku 4:4, Bayer 8:8, stoga ne bismo predviđali pobjednika u ovom dvoboju, samo da će biti puno golova, što potvrđuju posljednje četiri međusobne utakmice u kojima je palo čak 18 golova.

Mainz nakon četiri kola ima tri boda, a Hoffenheim još uvijek ne zna za poraz i pobjedom želi skočiti među sam vrh ljestvice. U posljednje četiri utakmice ova dva protivnika palo je čak 21 pogodak.

Bundesliga, 5. kolo:

Koln – Eintracht Frankfurt, 18:30
Freiburg – Hannover, 20:30
HSV – Borussa Dortmund, 20:30
Hertha – Bayer Leverkusen, 20:30
Mainz – Hoffenheim, 20:30

(Foto: Action Images)


Tagovi

bet analizakladionicatipoviNajave

Ostale Vijesti