Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Bulat: “Na poluvremenu smo si rekli da smo dvostruko bolji od njih, a onda blackout u drugom. Nismo bili u ritmu”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.08.23. | 08:16

Zabio sjajan pogodak iz slobodnog udarca, prvi Dinamov u europskim utakmicama nakon sedam godina

Strijelac vodećeg, a ispostavilo se i jedinog pogotka za Dinamo u prvoj utakmici 3. Pretkola Lige prvaka protiv AEK-a koju su zagrebački nogometaši izgubili 1-2 Marko Bulat imao je snage stati pred kamere klupske televizije nakon poraza koji je još kako razočarao pristaše Plavih.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Imali smo jako dobra razdoblja. Bili smo kompaktni i agresivni. I onda izađemo drugo poluvrijeme k'o da nemamo glavu i rep. Ne znam zašto smo se povukli. Mogli smo primiti još golova. Razočarani smo. Ali treba dignuti glavu. Hvala navijačima na podršci. Prvo poluvrijeme protiv AEK-a nam mora biti ogledalo za dalje", rekao je Bulat.

Zabio sjajan pogodak iz slobodnog udarca, prvi Dinamov u europskim utakmicama nakon sedam godina.

"Sigurno da je gol bio dobar. Vježbao sam na treningu slobodnjake s Petkovićem i Baturinom. Na mene je došao red i stvarno sam je dobro stisnuo. To ide sad u prošlost i sad se moramo okrenuti prema uzvratnoj utakmici.”

Uzvrat je već u subotu (20.45) u Ateni, kad bi inače Dinamo dočekao Varaždin, no HNL je sada doista u drugom planu. Mnogi će reći da je pogreška što se nije igralo nakon povratka s odgođene atenske utakmice…

“Odgodili smo HNL i nismo tjedan dana imali nikakvu utakmicu. Sve događaje smo pokušali staviti sa strane, ali ipak sve to ima utjecaj na nas. Nismo bili u nekom ritmu, imali smo slobodan dan i samo jedan trening.”

U Ateni će sigurno biti vatreno ozračje, da ne kažemo – atmosfera linča.

“Neće nam biti lako, ali mi smo jako dobra momčad. Prvo poluvrijeme smo bili fenomenalni i u svlačionici smo rekli da smo dvostruko bolji od njih. I onda - blackout drugo poluvrijeme. Ali siguran sam da ćemo u Ateni izvući pozitivan rezultat", poručio je Dinamov veznjak.(G)



Tagovi

Marko BulatGNK DinamoLiga prvakaAEK Atena

Ostale Vijesti