HNK Hajduk Split
HNK Hajduk Split

Budimir posvetio pobjedu sinu: "Htjeli smo pokazati našu igru i prikazati naš rad"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.11.21. | 20:42

Bili tići upisali su pobjedu u prvoj utakmici drugog kola juniorske Lige prvaka

Hajdukovi juniori slavili su s 3:0 na Poljudu protiv Minska u susretu drugog kola juniorske Lige prvaka. Nakon još jedne pobjede u prestižnom natjecanju mladih nogometaša utakmicu je prokomentirao trener juniora Hajduka Marijan Budimir.

„Prvo bih čestitao svojim igračima i stožeru na odličnoj utakmici po jako teškim uvjetima. Prvih deset minuta prvog poluvremena se možda moglo igrati, a kasnije je praktički bilo nemoguće po velikoj kiši i vjetru. Hvala Bogu da se smirilo u drugom poluvremenu pa smo uspjeli ono što smo unaprijed dogovorili i pokazati. Mislim da je naša pobjeda apsolutno zaslužena. Mogla je biti i izraženija, ali što je tu je. S 3:0 smo jako zadovoljni“, rekao je strateg juniora Hajduka i dodao:

„Kad smo izašli na poluvrijeme nismo znali što nas čeka. Ili će biti kiša, ili će se smiriti. Srećom, dobar je teren. Uspjeli smo spustiti loptu na teren i igrati pa smo htjeli zabiti što više. Htjeli smo pokazati našu igru i prikazati ljudima koji su došli po ovim uvjetima na stadion te onima ispred malih ekrana naš rad, naš način igranja i ono što praktički prikazujemo cijelu godinu“, kazao je.

Osvrnuo se Budimir i na uzvratnu utakmicu koja čeka Bile tiće u Minsku 24. studenog.

„Ovo je bilo prvo poluvrijeme u Splitu i čeka nas teških 90 minuta u Minsku. Umjetna trava, bit će sigurno jako hladno i teški uvjeti za igru. Mi ćemo se pripremati kao da je 0:0 i ići dokazati u drugoj utakmici da smo bolji te da zaslužujemo prolaz dalje.“

Do utakmice u Minsku pred juniorima Hajduka su utakmice u domaćem prvenstvu s Lokomotivom i Varaždinom.

„U teškom smo ritmu. Svako tri dana teška utakmica. Morat ćemo se dobro regenerirati i moram vidjeti u kojem su stanju igrači jer su se neki žalili na ozljede. Na poluvremenu smo napravili tri izmjene. Moramo se dobro odmoriti i spremiti za Lokomotivu, to je derbi prvenstva“, zaključio je Budimir i posvetio pobjedu sinu Ivanu koji danas slavi prvi rođendan.

 


Tagovi

HajdukJuniorska Liga prvaka

Ostale Vijesti