Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Brzi rastanak: Bivši igrač Hajduka napušta Sarajevo i seli u daleku Rusiju

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.02.22. | 14:00

Na Koševu se zadržao svega šest mjeseci….

Još na ljeto smo pisali kako je Hajduk raskinuo suradnju s Vickom Ševeljem. Mladi stoper je napustio Poljud po raspuštanju druge momčadi Bijelih te preselio u Sarajevo kod Gorana Sablića i Ivana Kepčije. Ubrzo se pokazalo kako na Koševu situacija i nije bajna, pa su još u kolovozu Ševelj i Sablić čekali “papire” kako bi uopće mogli izaći na teren u sklopu utakmica Premijer lige BiH.

Na kraju su papiri nekako riješeni, Ševelj sakupio svega šest nastupa u bordo dresu, i to bez značajnijeg učinka. Ugovor mu inače vrijedi do 2024. godine, no čini se da neće cijeli mandat provesti u Sarajevu jer mu nakon šest mjeseci slijedi prva posudba.

Kako je objavio portal SportSport, Vicko seli u Rusiju kako bi pojačao redove Akrona, ruskog drugoligaša koji se u sezoni 2019./20. podigao iz treće u drugu ligu. Ove sezone su, nakon 25 odigranih kola deveti, no playoff za ulazak u elitu u ovom trenutku nije nedostižan. Zaostaju samo sedam bodova za četvrtoplasiranom Alanijom, a kako je ostalo još trinaest kola do kraja, ako se Vicko uklopi u prvu momčad, čeka ga sasvim solidna avantura.

Isto tako, Akron je lociran u Tolyattiju, gradu koji broji 700 tisuća stanovnika i najvažnije, lociran je u europskom dijelu Rusije.



Tagovi

Vicko ŠeveljHajdukFK Sarajevo

Ostale Vijesti